Random Products

08:00

Cum poți să-ți creezi un blog în 3 pași

                           Copac, Sociale, Mass Media, Structura, Reţea

Am auzit de foarte multe ori această întrebare ”cum pot să-mi creez un blog”, dacă acum doi ani oameni erau ușor dezinteresați de acest subiect. În prezent tot mai mulți sunt pasionați de scriere, de creație, dar și pentru a se putea promova. În acest domeniu vei întâlni mulți oameni interesanți cu idei mărețe, dar asta nu înseamnă că toți bloggeri scriu articole cu caracter științific, cel mult cultural, artistic sau informativ.

Blogul pot spune că este un jurnal online, în care poți să împărtășești ideile despre lumea din jurul tău, să emiți judecăți de valoare și să prezinți lucrurile din punctul tău de vedere.  La început este o joacă frumoasă, pentru ca în timp să realizezi câte lucruri interesante poți să descoperi despre tine. Fiecare zi fiind o nouă încercare, în care tu ești pionul principal și faci săpături în adâncul sufletului, în cel al inspirației și în cel al principiilor tale.
                                           Pe Aici, Confunda, În Cazul În Care Pentru A Merge, Mod
Primul pas  este să iei o decizie cu privire la pasiune ta pentru un anumit domeniu. Despre ce ai vrea să scrii, ce domeniu vrei să aprofundezi, deoarece nu se naște cineva învățat, nu știi totul de-a gata. Mai ales că blogurile sunt în continuă schimbare, atât din punct de vedere al calității scrierii, cât și al cantității materialelor de la scris, audio la video.

                                         Internet, Drepturile De Utilizare, Email


Al doilea pas  este să-ți faci o adresă de e-mail, îți recomand să-ți faci un cont pe gmail, deoarece ai mai mult oportunități. În primul rând, poți să creezi o pagină a blogului pe GOOGLE + prin care poți să-l promovezi, poți să stochezi documente și informații pe GOOGLE DRIVE. Cel mai important este faptul că poți să analizezi publicul, pe ce rețea se conectează, din ce oraș este și tot felul de informații relevante, care te ajută să știi cui te adresezi și care sunt cititorii tăi fideli. Dar, mai bine te las să descoperi singur toate acestea și să le testezi constant.



                                 Wordpress, Insigne, Butoane, Blog Ul, Blogging Ul, Cms

Al treilea pas  este să-ți creezi blogul pe o platformă, pentru început cred că este important să treci peste anumite etape. Să cunoști competitorii, chiar dacă poate deviza ta în viață este ca a mea ”îmi doresc să fiu mai bună, decât am fost ieri” și nu ”îmi doresc să fiu mai bună ca x-ulescu”, deoarece poți să descoperi ce faci bine și ce nu faci bine. Dacă răsfoiești ăe motorul de căutare google, vezi că sunt multe site-uri care oferă găzduire gratuită, dar cred faptul că cele mai utilizate sunt:

  • Wordpress. Unde a avut loc şi debutul meu în online. Pe la începutul anului 2014 m-am hotărât să-mi expun coafurile pe care le făceam. Numele fiind total neinspirat cu o combinație între litere și numere, fiind foarte greu de reținut. La câteva săptămâni, am văzut un articol legat de un concurs blogosferic și am hotărât să particip. Am scris un articol lung pe blog despre școală și implicarea părinților în educație. Am redescoperit pasiunea pentru scris, uitasem că pot să creionez povești atât de interesante. În generală, participam la tot felul de activități cu echipa de teatru și atunci  scriam tot felul de povești. În timp am început să colaborez cu o agenție ce organiza evenimente pentru afaceriști, de la cele locale la cele internaționale, unde m-am dezvoltat și am învățat tot ceea ce ține de SEO, optimizare, titlul și multe informații care acum îmi sunt utile.

  • Blogger. A doua încercare cu noroc aș spune a fost pe blogger, cu extensia ”.blogspot.com”. Pe acest site ce-mi găzduiește blogul(unul din cele 3 nișate) am vrut să-mi creez o imagine, să-mi creez un public și să pot să asimilez cât mai multe informații. Am testat și încă mai testez terenu, de asemenea am tot evoluat de la designul simplu, la unul mai sofisticat, prin care am postat butoane social media, diverse widgeturi și etichete, pentru un blog în care informațiile să fie găsite mai ușor de către cititori.

Blog, Părăsi, Texte, Blogger, Blogging Ul, Raport

                          

În final, ai reușit să-ți creezi un blog, iar de acum urmează cel mai dificil pas. Să oferi calitate cititorilor, informații noi despre domeniul scris și să filtrez toate ideile pentru a scrie idei ce pot prinde contur. Toți pornim de jos și învățăm constant, eu îi apreciez pe bloggeri care au ajuns la un anumit nivel.
                                                    Puzzle, Succesul, Analiza, Problema

Ce zici, ți se pare greu să-ți construiești un blog? Dacă tot am primit atât de multe întrebări legate de acest subiect sunt curioasă și cine o să acționeze.



You Might Also Like

0 Comentarios

Translate