Random Products

15:18

Luther Brasserie&Lounge Brasov noul local brașovean












Luther Brasserie&Lounge Brasov este noul local brașovean, care și-a deschis porțile pentru a ne încânta cu preparate din bucătăria internațională, cu muzică de calitate îmbinate cu o arhitectură impresionantă. Noul lounge se află pe str. Piața Sfatului nr. 10 din Brașov, în centrul vechi al orașului.

                                 
Probabil că vă gândiți, de ce au optat pentru numele de Luther. De acest nume se leagă o istorie scrisă, prin Epopeea lui Ghilgameș, unde personajul principal căuta sensuri și răspunsuri. Asemenea brașovenilor care vin  să se delecteze și să-și încânte simțurile căutând  preparate noi, muzică de calitate și un design diferit. La noi, una dintre cele mai vechi fabrici de bere este cea a proprietarului Erhardt Luther,  ce a apărut prin secolul al XVIII-lea. Neamțul a adus celebrele rețete de bere din Germania, preparându-le în Timișoara. La câțiva ani de la inaugurare, fabrica a câștigat titlul de furnizor al Curții Regale. Ulterior fabrica a fost vândută fraților Czell din Brașov, care au dus mai departe valorile fabrici și rețetele.

                                            
Numele de  Brasserie, locul în care se servesc preparate de patiserie și cofetărie în combinație cu termenul lounge care desemnează un loc de odihnă și relaxare. De asemenea, Brasseria și lounge îmbină un mediu plăcut cu delicatese, dar și băuturi cu tradiție asemenea brandului Luther.



Tu ce părere ai despre noul local brașovean? Cum ți se par preparatele de la Luther Brasserie&Lounge Brasov?


You Might Also Like

0 Comentarios

Translate