Pune ORAȘUL TĂU pe Harta Voluntariatului - Călător pe plai românesc

vineri, 9 octombrie 2015

Pune ORAȘUL TĂU pe Harta Voluntariatului


Caravana Pune ORAȘUL TĂU pe Harta Voluntariatului face parte din proiectul „Harta Voluntariatului”, desfășurat de Federația VOLUM, proiect finanțat prin Granturile SEE 2009- 2014 în cadrul Fondului ONG (www.fondong.fdsc.ro) în România.

Voluntariatul este o pasiune de a împărți timpul cu persoane nevoiașe, care au probleme de sănătate prin implicarea directă cu pacientul, sau indirectă prin diverse acțiuni, de la organizarea evenimentelor la proiecte naționale de înțelegere a unei campanii. Caravana Pune ORAȘUL TĂU pe Harta Voluntariatului dorește să promoveze acțiunile de voluntariat din Timișoara, Oradea, Cluj Napoca, Alba Iulia, Baia Mare, Iași, Bacău, Sfântul Gheorghe, Craiova, București, Constanța și Brașov. Evenimentul este organizat în perioada 28 septembrie – 23 octombrie, unde caravana va poposii în fiecare oraș menționat mai sus. 


Voluntarii de la Asociația non-guvernamentală Hospice”Casa Speranței” sunt 
 în așteptarea Caravanei „Pune ORAȘUL TĂU pe Harta Voluntariatului” la Brasov, din 19 octombrie! Pregătirile sunt în toi pentru cei implicați în acest proiect !#HaiHui.

Această mișcarea a voluntariatului, vrea să aducă un volum de oameni care să se implice activ în acțiunile intreprinse de reprezentanții organizației non-guvernamentale. Dacă ai o funcție importantă într-o organizație non-guvernamental, te poți alătura comunității pe  hartavoluntariatului.ro

Evenimentele locale, din cele 12 orașe, va cuprinde și câte un atelier pe tema discursului instigator la ură, în sprijinul campaniei Comisiei Europene No Hate Speech Movement, pe care am încercat să o descos în articolul.

În cazul în care numai știați, vă reamintesc că există o Lege a Voluntariatului, art 78/2014 și că poți beneficia de o  certificare de voluntariat și de informații suplimentare despre modalitatea de eliberarea a acestora. 

Voluntarii de la asociațiile non-guvernamentale sunt așteptați pe:
 1. 12 Octombrie la Alba Iulia
 2. 14 Octombrie la Timișoara
 3. 16 Octombrie la Craiova
 4. 19 Octombrie la Brașov
 5. 21 Octombrie la Sfântul Gheorghe
 6. și pe 23 Octombrie la Constanța.

Susțin demersul Federației Volum de a promova, de a implementa și dea susține Mișcarea Voluntariatului pe plan național.
Suma alocată acestui proiect este în valoare de 72, 454.36 Euro.


Un comentariu:

 1. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement
  account it. Look advanced to far added agreeable from you!
  However, how can we communicate?

  my site ... Rise Of Darkness Cheats

  RăspundețiȘtergere

@calatorpeplairomanesc