Random Products

12:00

6 finaliști se luptă în seara asta pentru primul loc la Eurovision




Pe 6 martie, 6 finaliști se luptă  în seara asta la Baia Mare pentru primul loc în finala  Eurovision România. Se spune că cifra 6 atrage o mulțime de admiratori, dincolo de semnificația celui rău. Finaliștii din selecția națională sunt Florena, Ovidiu Anton, Dream Walkers,  M I H A I, Vanotek feat. The Code & Georgian şi Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ. Concursul este  transmis în direct pe Eurovision TVR,  TVR PLUS și pe canalele TV: TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova.

Florena, Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florea şi M I H A I  au fost desemnaţi de juriul de specialitate, iar Vanotek feat. The Code & Georgian, precum şi Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ au fost votaţi de public. 

Florena a reușit să cucerească publicul de-a lungul timpului cu numeroasele premii câștigate, astăzi o să ne surprindă cu piesa Behind The Shadows (compusă de Gabriel Hiuban şi Laurenţiu Duţă, text Adam Powers). Dacă, vreți să o susțineți pe Florena, o puteți face trimițând un mesaj la 1200 cu textul 01.

Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ este o colaborare ce unește două voci interesante, care transmit multe emoții  prin piesa The Voice. Dacă, credeți că două voci foarte bune merită să ne reprezinte la Concursul Muzical Eurovision, îi puteți susține printr-un mesaj la 1200 cu textul 02.


Trupa Dream Walkers  reprezentat de către cei 4 tenori, ce vor interpreta piesa Let it shine. Dacă, credeți că o astfel de trupă, poate să ne aducă locul mult visat la Eurovision 2015, vă invit să-i susțineți printr-un mesaj la 1200 cu textul 03. 

Vanotek feat. The Code & Georgian vor interpreta piesa I’m Coming Home, o piesa modernă, diferită de celelalte melodii(am spus diferită, cred că asta promovează Eurovisionul, o voce bună pe o orchestrație bună) care transmite un mesaj ce merită reflectat. Dacă, sunteți sigur că poate să transmită un mesaj puternic pentru a câștiga voturile de peste hotare, vă invit să-i susțineți cu un mesaj la 1200 cu textul 04.

Ovidiu Anton este un artist cu tradiție de peste 5 ani în acest concurs, fiind un artist consecvent și talentat. Piesa este una emoționantă, o trăire puternică(Colectiv și atât, cred că este suficient un cuvânt pentru a descrie ceea ce s-a întâmplat) ce la inspirat să scrie piesa Moment of Silence. Dacă, vreți ca o piesa atât de inedită, spectaculoasă(nu prin lumini, ci prin mesajul transmis) să ne reprezinte îl puteți susține pe artist, printr-un mesaj la 1200 cu textul 05. 

Mihai Trăistariu este un artist consacrat cu o voce extraordinară și un timbru special. Artistul a suprins publicul și a stârnit tot felul de comportamente, atitudini cu privire la videoclipul piesei Paradisio. Mihai este un artist, care nu se află la prima participare, câștigat locul 4 cu piesa Tornero. Dacă, credeți că această piesă poate să stârnească emoțiile necesare pentru a câștigat concursul Muzical Eurovision, vă invit să-l susțineți printr-un mesaj la 1200 cu testul 06.


Anul acesta, reprezentantul României o să facă un moment artistic unic, care nu o să fie uitat prea devreme de către străini. Rămâne de văzut ce piesa o să reprezinte România la Concursul Muzical Eurovision 2016.
Voi pe cine susțineți în finala Eurovision? Care este piesa voastră favorită?





You Might Also Like

0 Comentarios

Translate