Random Products

01:48

Invitație pentru părinți la târgul Hello Baby Expo din Craiova

Hello Baby Expo Craiova

Invitație pentru părinți la târgul Hello Baby Expo din Craiova.

Informații pentru tinerii părinți despre creșterea copiilor  și distracție pentru întreaga familie în weekendul 22-24 Aprilie 2016 la Centrul Multifunctional din Craiova, între orele 10:00 și 18:00. Produse și servicii de la brandurile de top se vor afla în standurile amplasate la eveniment. O ocazie bună pentru a economisi bani și pentru a cumpăra produse de îngrijire pentru prichindel.

Un weekend petrecut la târg este util pentru a observa evoluția copilului, în cazul în care nu este născut. Serviciile medicale pentru gravide sunt esențiale pentru femei, deoarece sub îndrumarea unui medic, copilul se va naște pe cale naturală sau prin cezariană. Produsele de igienă și cosmeticele recomandate gravidelor vor fi expuse la târg, pentru a se bucura tinerele mame pentru a scăpa de vergeturi și de pielea lăsată.

În cazul în care prichindelul  face mare vâlvă prin casă și așteaptă nerăbdător/are cadoul de la iepuraș, la târg vă puteți orienta după jucăriile preferate. Așa cum în fiecare an este o regula nescrisa de a ne reînnoi garderoba, putem să  probăm îmbrăcăminte și încălțăminte pentru prichindel. Jocuri, jucării, cărți pentru cei mici de colorat de la edituri și librării, precum și oferte educaționale pentru cei mici se vor regăsi la târgul Hello Baby Expo.

Astea fiind spuse, dragi părinți vă invit la târgul Hello Baby Expo Craiova să beneficiați de reduceri la produse și servicii pentru copii, precum și la prezentări utile pentru tinerii părinți. De la cărucioare la jucăriile brandurilor, toate vor fi expuse la târg.

Tu ce părere ai despre târgul Hello Baby Expo din Craiova? Ce vrei să-i cumperi prichindelului de iepuraș?











You Might Also Like

0 Comentarios

Translate