Random Products

08:00

Concurs: Reciclează pet-uri de Ziua Mondială a Apei și câștigi

                                                      
Ziua Mondială a Apei se sărbătorește în fiecare an, pe data de 22 martie. Această zi de sărbătoare are un scop educativ, pentru informarea cetățenilor cu privire la reciclarea pet-urilor și protejarea apei. Cred cu tărie faptul că o astfel de zi reușește să mai responsabilizeze, prin îngrijirea surselor de apă, pentru a nu se arunca tot felul de mizerii care dăunează ecosistemului, implicit nouă. Apa este un element vital, fiindcă mai bine de 50% din corpul nostru conține acest lichid inodor, insipid și incolor. 

Tupperware Romania lansează o campanie de reciclare a sticlelor din plastic în București  în zilele de 19-20 Martie, iar în Constanta, Brasov si Braila pe 22 Martie. Brașovenii pot aduce 5 pet-uri la sediul distribuitorului Tupperware, pe Str. TÂMPEI nr. 9 BRAȘOV si cumpăra o sticla ECO Tupperware(primești GRATUIT încă o sticla).  

Îmi doresc să aflu ce părere aveți despre reciclarea pet-urilor și să afle cât mai multă lume(de la bucureșteni, la brașoveni) despre această companie. În colaborare cu Tupperware, v-am pregătit concursul ”Povești reciclate de Tupperware păstrate” unde poți să câștigi 4 sticle ECO Tupperware cadou, pentru toata familia (2 sticle mari si 2 mici) până pe data de 22 martie, la ora 23:59. Extragerea are loc pe data de 23 martie, iar într-o săptămână premiul o să fie trimis.



Regulamentul concursului:
  1. Reciclezi sticle sau pet-uri?
  2. Devino membru al blogului(pentru mai multe șanse de câștig).
  3. Like& Share articolului pe pagina dumneavoastră cu hashtagul #tupperwareromania #waterday
  4. Like la pagina  Călător pe Plai Românesc (pentru mai multe șanse de câștig).
  5. Like la pagina Tupperware România(pentru mai multe șanse de câștig).
  6. Povestește-mi cum reciclezi pet-urile sau sticlele.
  7. Nu uita să scrii în comentariu numele cu care ai dat like&share pe pagina voastră de facebook și adresa de e-mail pentru a te anunța în cazul în care ai câștigat.
Tu ce părere ai despre acest concurs? Vrei să câștigi sticlele realizate dintr-un material special, care asigură retenția termică pentru o perioadă de timp. 
Se afișează Poster Brasov_Ziua Mondiala a Apei_Tupperware.jpgSe afișează Poster Brasov_Ziua Mondiala a Apei_Tupperware.jpgSe afișează Poster Brasov_Ziua Mondiala a Apei_Tupperware.jpg

You Might Also Like

2 Comentarios

  1. Frumos concurs, Raluca! Te felicit! Eu reciclez selectiv pe cât posibil. Fie strâng sticlele și le duc la centre de colectat, ori le arunc în acele containere speciale pentru plastic, fie le refolosesc.
    Cum le refolosesc? Pai, de exemplu, le-am dus la tara unde socrii mei le-au tăiat și au acoperit cu ele butasii de trandafiri sau au plantat răsad. Am făcut jucării zornăitoare pentru fetele mele ( am pus în ele boabe de fasole, linte, orez) sau le-am folosit în parc la joaca în loc de pâlnie. Cred ca am făcut multe alte lucruri cu ele dar nu-mi mai amintesc acum. De curând am achiziționat un filtru așa ca numărul sticlelor din casa noastră tinde spre zero. Dar încă nu e pentru ca avem nevoie Sa luam apa după noi în parc, în mașină, la grădiniță.. Asa ca, sticlele refolosibile de la Tupperware ne-ar ajuta mult.

    Te pup!

    florina_pavel@yahoo.com
    https://m.facebook.com/profile.php?ref=bookmarks

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitări ai câștigat concursul lansat în colaborare cu Tupperware. Să-mi comunici adresa pentru livrarea premiului și numărul de telefon.

      Ștergere

Translate