Random Products

06:47

Parcul Noua din Braşov este o zonă de relaxare și distracție pe care nu o puteți rata




Mereu sunt întrebată de bloggeri ce mai pot vizita ei într-un city break în Brașov și cum se pot distra în cel mai frumos oraș din România. Brașovul este un oraș interesant prin numeroasele obiective turistice, verde pentru că este situat într-o zonă muntoasă(acolo unde ne putem găsi echilibrul și ne putem încărca bateriile) și în continuă ascensiune, în ceea ce privește extinderea zonelor de agrement. Parcul Noua din Braşov  este o zonă de relaxare și distracție pe care nu o puteți rata, pentru că aici o să descoperiți cum să vă învingeți frica de înălțimi la Parc Aventura, să vedeți cum reacționează diferitele animale prezente la ZOO situată în apropierea acestui parc.




Lacul Noua  este amenajat ca un ponton, fiind și o oportunitate de business prin închiriere bărcilor pentru plimbările pe lac. O plăcere pentru cei care vor să se bucure de plimbări relaxante, să admire peisajul de un verde calmant, să vadă broaștele țestoase de aproape, de mirosul îmbietor de mâncare, de aerul curat și de clipele de distracție, că doar bărcile au nevoie să fie vâslite...




De asemenea, la Parcul Noua puteți ajunge cu ajutorul transportului în comun RATBV, luând linia 17 din Livada Poștei și linia 35 de la Gară. În prezent, prețul biletului de transport în comun este de 4 lei dus-întors pentru copii și adulți, respectiv 2 lei pentru pensionari.



Dragi călători pe plai românesc,
Vă invit să explorați Parcul Noua din Brașov și să vă bucurați alături de familie, de priveliștea frumoasă în care natura ne parfumează și ne încarcă bateriile, de animalele exotice care se perindă pe la ZOO, de bărcile care-și așteaptă turiștii, de PARCUL AVENTURA care așteaptă curajoșii să se întreacă pe un traseu ce-ți dă emoții. Blogolteanul Daniel a explorat această zonă și a scris despre frumusețea parcului în Jurnal de Brașov.



You Might Also Like

2 Comentarios

  1. Pai aici am alergat in fiecare dimineata atunci cand am fost la Brasov. Am stat la Hotel Grand, care este exact intre Parcul Noua si Gradina Zoologica. Am recomandat si eu zona in articolul de concluzii dupa weekendul prelungit la Brasov. Spor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit și eu articolul http://danielbotea.blogspot.ro/2015/07/jurnal-de-brasov-luni-13-iulie.html. Vă mai aștept la Brașov. Să ai un an productiv și inspirat.

      Ștergere

Translate