Random Products

08:00

Urăsc libidinoșii și pupincuriștii semi-analfabeți

Eyes, Crazy, Funny, Face, Isolated 



Urăsc libidinoșii și pupincuriștii semi-analfabeți care fac parte din aceeași categorie a mamiferelor scârboace. In general, ai impresia că toții oamenii gândesc ca tine, nimic mai greșit. Unii, nici măcar nu se chinuie să gândească pentru simplul motiv că ”e grele” și ajung să citească cel mult etichetele sticlelor, dar de altfel sunt de o mare ”enteligență”, decât că îți lasă peste 16 comentarii pe zi, la aceeași postare sub forma unor dume uzinărești.

Cocalaro-domnii au impresia că, pot să abordeze fiecare personaj după bunul plac și că fiecare gustă mizeriile transmise într-o formă sau alta. Se spune că de la o vârstă oamenii devin mai înțelepți, alții îți dau impresia că pot să-și asigure un loc la zoo. Dacă unele personaje își câștigă existența prin omagierea pseudo-valorilor și a mizeriilor care scuipă o vomă, formată din vorbe nemestecate, venin și rahat, doar pentru că primesc o sumă frumușică să pupe în fund creatura.

Cu tot respectul, dar nu pot să fac treaba asta, din motive etice și estetice, vizual vorbind nu agreez personajele ajunse la o anumită vârstă care agasează domnișoarele. De aceea, de fiecare dată când voi întâlni acest profil-specimen- îl șterg și blochez de urgență, pentru ca retina mea să nu fie zgâriată de mizerii. În final, să ajungă acolo unde le este locul, la coșul de gunoi.

Dragi călători pe plai românesc sunt sigură că și voi întâlniți tot felul de oameni, dar depinde de dumneavoastră pe cine vreți să păstrați în lungul drum al vieții. Unii au impresia că ”trebuie” să acceptați astfel de persoane în jurul vostru, în viață faci doar ceea ce crezi tu că este bine și nu doar ceea ce trebuie. Consider că astfel de oameni suferă de atenție și vor să păcălească din ce în ce mai multe doamne, respectiv domnișoare, care nu au principii.

 

You Might Also Like

0 Comentarios

Translate