Random Products

15:34

Lansarea cărții ”Fluturele din fântână”

                   
                    Dacă ai face o balanță a ceea ce ai realizat în șapte ani, poți spune că au fost productivi?            
                      
                        Timpul atât de efemer în viața noastră se risipește și ne schimbă perspectiva de a vedea lucrurile constant. Fiecare etapă a vieții ne ajută să ne dăm seama care este rolul nostru pe pământ și care este misiunea noastră aceea de a duce mai departe învățăminte sau de a transmite idei care prind contur. 


Ideile se pot transforma în mesaje și astfel ne regăsim de multe ori în melodii , în povești sau chiar în poezii. Uneori ne sincronizăm perfect cu poeziile care apar cu problemele existențiale pe care ni le punem la o anumită vârstă, cred că și autorii scriu despre viață , despre societate și de ce nu despre noi. Asemenea unui fluture care reușește să zboare și să se bucure de mângâierea razelor de soare un autor contemporan Adrian Munteanu ajunge la un momentn important al carierei sale, acela de a privi întreaga creație a celor șapte volume de sonete apărute în șapte ani consecutivi.
                 
       Nimic nu-i întâmplător astfel că cifra șapte de care este urmărit se zice că este cifra lui Dumnezeu astfel că procesul de creație a fost unul prielnic aș spune pentru a transmite cititorilor analogia ”Fluturelui din fântână”  ce poate reprezenta oglinda vieții sau chiar a societății. 


Menționez faptul că  o poezie din analogia de sonete, a câștigat Premiul European de Poezie de la Milano din anul 2012 și o dată cu acest premiu, a stârnit un val de curiozitate vizavi de cartea brașoveanului, care a reușit să spargă frontierele naționale extinzând pe plan internațional o nouă formulă  de PERFORMANCE POETRY .  
                 
      Dacă v-am stârnit curiozitatea vă aștept vineri, în data de 20 februarie la ora 17 la Casa Baiulescu, Bdul Eroilor nr. 35 la un recital literar pe plaiul românesc și află părerea autorului Adrian Munteanu cu privire la interpretarea cărții din perspectiva acestuia de vedere.

You Might Also Like

0 Comentarios

Translate