Random Products

08:00

Curățenia de primăvară la Dumbrăvița





Curățenia de primăvară la Dumbrăvița are loc pe data de 14 aprilie. După cea mai mare sărbătoare a creștinătății se va face curățenie în Dumbrăvița. Mi se pare o inițiativă interesantă de a face curățenie în toată comuna. Îmi aduce aminte de momentele când participam câteva persoane din bloc la strângerea gunoaielor aruncate în  jurul blocului. Cred că așa se aplică cultura civică învățată la școală și este un gest de responsabilitate.

Dumbrăvița Curată este un proiect educativ pentru strângerea gunoaielor care are rolul de a reuni voluntari care să împrospăteze orașul, dar și să învețe să recicleze. În cazul în care locuiești în Dumbrăvița, ia-ți familia și prietenii, iar împreună ajutați la strângerea deșeurilor, la reciclarea lor, dar și la crearea unui mediu plăcut și curat pentru cei care locuiesc î această comună.

Organizatorul va asigura mănuși de unică folosință și saci de plastic. Întâlnirea are loc la ora 9:00, în locurile de întâlnire pe care le regăsiți pe pagina de facebook. Acolo regăsiți mai multe detalii despre punctele de întâlnire în funcție de locații, dar și dacă va avea loc schimbări.

În același timp, Campania Dumbrăvița Curată promovează dreptul la un mediu sănătos garantat de Constituție prin articolul 35 din Constituția României. De aceea cred că este esențial să ne cunoaștem și drepturile nu doar obligațiile. O campanie interesantă pentru colectarea deșeurilor din Dumbrăvița, dar și pentru petrecerea timpului împreună cu cei dragi.

Dacă ți-a plăcut articolul te invit să mă urmărești și pe paginile google+, facebook, twitter, instagram și pe noul meu canal de youtube.

You Might Also Like

1 Comentarios

  1. Vă mulțumim pentru aceste fotografii frumoase! De asemenea, îmi place să călătoresc și plănuiam să merg în Italia în această vară, dar nu am putut face acest lucru din cauza unor lucruri coronavirus. Acum economisesc bani care lucrează cu instaforex review și sper să ajungem acolo.

    RăspundețiȘtergere

Translate