Random Products

08:21

Salina Slănic, o oază de liniște



Salina Slănic este o oază de liniște, în care sarea te ademenește înăuntru, cu o mireasmă plăcută și sănătoasă. Beneficiile acestui zăcământ de sare sunt nenumărate și cred că merită să mergi împreună cu părinții și prietenii, mai ales că este un loc în care te poți relaxa în spațiile special amenajate.

Salina Slănic este utilă și pentru cei astmatici, așa ca mine, deoarece compoziția aerului bogată în sodiu este benefică în tratarea afecțiunilor respiratorii. Astfel, ajunsă la locație a trebuit să achit un tarif de vizitare care include transportul în salină. 
Salina este situată în regiunea Prahova, la 63 de km de Brașov și este deschisă de miercuri până duminică, între orele 8 și 16. Înainte să porniți la drum, dragi călători pe plai românesc să știți faptul că se plătește un tarif de vizitare între 16 și 20 de lei.

O fotografie postată de calatorpeplairomanesc (@calatorpeplairomanesc) pe  

De această salină se leagă și numele lui Mihai Cantacuzino, care a deschis prima ocnă medievală de sare ce poartă numele de Salina Slănic. O salină care promovează cultura, prin statuia care îl întruchipează pe Mihai Eminescu, Decebal, dar mai bine te descoperi toate acestea.
                   

În același timp, această salina are un caracter educativ, deoarece poți învăța proprietățile sării și multe alte lucruri interesante. Te distrezi, te relaxezi și înveți lucruri noi alături de familia ta. 
















                            













Dragi călători pe plai românesc,
Vă invit să vă relaxați la Salina Slănic, după ce v-ați delectat cu o serie de poze realizate în acest loc, care este o oază de liniște, să trăiți, să vedeți și să descoperiți această salină și beneficiile ei.

You Might Also Like

0 Comentarios

Translate