Random Products

10:29

Te iubesc este o sintagmă folosită des și fără valoare sentimentală



A photo posted by calatorpeplairomanesc (@calatorpeplairomanesc) on

Te iubesc este o sintagmă folosită des și fără valoare sentimentală. Nu de multe ori, am auzit TE IUBESC, două cuvinte adresate persoanelor, din două în două săptămâni, de la prima privire, primul zâmbet sau primul glas, când în fond nu înseamnă nimic, nu te face să vibrezi, să-ți lași prietenii acasă și să ieși în oraș cu persoana care îți mângâie sufletul. 

Un moment prielnic pentru a impresiona, un TE IUBESC aruncat în voia sorții sau în bataia vântului care face doar gălăgie și nu lasă nimic în urmă. Iubirea are un fundament, o fundație construită în timp, bazată pe motive, pe amintiri, pe acele momente când lucrurile în viața ta sunt un haos plăcut, iar cel de lângă alege să rămână, indiferent de timp.

Te iubesc la grămadă spus fiecărei persoane, doar pentru a face conversație, să treacă timpul și să ne simțim bine ”ca să fie bine, să nu fie rău”(vorba clasicilor contemporani). În realitate, TE Iubesc înseamnă să porți grija acelei persoane, să te gândești că e bine, e fericit, e sănătos și e înarmat cu motivație și speranță.

Te iubesc nu este atunci când lași baltă persoana așa zis iubită chiar de ziua ei, pentru că orice altceva e mai important. Așa cum nu este nici atunci când îi este rău, iar ție nici măcar nu-ți pasă, nu o întrebi, nu te interesează. Impasibilitatea nu înseamnă că TE Iubesc, ci că nu îmi pasă.

Te iubesc este atunci când alegi să-ți petreci timpul alături de persoana pe care o iubești, să încerci tot posibilul să o ajuți, să fii acolo când doare și când este bine. Să fii mereu acolo, asta înseamnă  TE Iubesc spus din suflet, restul e istorie și nu are conținut, formă, fundație și este de neînțeles.

You Might Also Like

0 Comentarios

Translate