Random Products

16:19

Sala Patria din Brașov între mirajele simfoniei și al filmelor



                        Sala Patria din Brașov găzduiește anual  evenimente cultural-artistice atât în cele două săli cât și în foaier. Între simfonii și filme, la Brașov este un singur punct comun, toate au loc la Sala Patria acolo unde Filarmonica și Cinemateca se reunesc constant pentru a întreține atmosfera de poveste, iar publicul brașovean este dornic de aventura cunoașterii.
              
        Filarmonica menține interesul publicul pentru iubitorii brașoveni de artă celestă. Cultura muzicală oferită de orchestra Brașoveană este un vastă, după atâția ani de experiență artiști împart emoțiile trezite ale toamnei. Vibrația resimțită la un spectacol simfonic, precum și starea de reflecție în care te introduce o notă suavă. În data de 1 octombrie într-un cadru tomnatec,  pe acorduri înalte la Sala Patria, va avea loc deschiderea stagiunii 2015-2016 ce poartă numărul 138.  Orchestra simfonică va concerta  în sala mare și ne va purta pe cele mai inedite tărâmuri. 



                    Mirajul filmelor românești și cele străine își fac loc în Sala Mică pentru cinefilii brașoveni. Filme precum Aferim care a câștigat Ursul de Argint pentru cea mai bună regie al Festivalul de la Berlin, Mari actori unde William Holden  a obținut  Premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Povești noi ce însuflețesc scena vieții și o înfrumusețează prin arhitectura orașelor, peisaje inedite, dar și replici acide. Filmul oferă o realitate văzută în oglindă, dar și un scenariu plasat în contextul actual. 


                 Sala Patria din Brașov ne poartă între mirajele simfoniei și al filmelor, doar pe Str. APOLLONIA HIRSCHER, Nr. 10.


                 Voi ce părere aveți despre Sala Patria din Brașov? Ce preferați să vă bucurați de un concert simfonic sau să vă delectați cu filmele alese?

You Might Also Like

0 Comentarios

Translate